התפריט של ‘המסעדה היהודית’ הורכב בהשראת המטבח היהודי והוא אחד מהמטבחים העשירים והמגוונים ביותר שהורכבו ממסורות של מטבחים שונים ומגוונים.
במטבח היהודי תמצאו גפילטע פיש לצד דגים חריפים, ארטישוק ירושלמי, עשבי תיבול, חמין או סיר טשולנט מהביל, קוסקוס, ירקות, גרגירי חומוס, בקר, עוף, כבד ומגוון תבלינים שונים.
מארבע כנפות הארץ – מרוקו, תימן, פולין, הונגריה ומכל מקום שבו הייתה קהילה יהודית, התקבצו הטעמים היהודיים האותנטיים למטבח ‘המסעדה היהודית’, שזיהתה את הטרנד העולמי החם והביקוש הרחב לאוכל יהודי אמיתי, עם ניחוחות של תרבות עשירה ובית.
“תטעמו, תרגישו, תהנו“
כל הסלטים, המנות הראשונות, המנות העיקריות והתוספות החמות מוכנים, טריים מדי יום, במטבח מרכזי מודרני, מבהיק ומשוכלל ומועברים ישירות למסעדה או לקייטרינג במשאיות קירור הנושאות תו תקן ורישיון יצרן. המטבח, ברחוב עמל בפתח תקווה, כולל למעלה מעשרים טבחים ועוזרים כשעליהם מנצח השף ציון עשור. המטבח הינו בהשגחת הרב לנדא שליט”א המקובל גם על המקפידים בהידור.